ROS TIL QUEER JIHAD OG BOGEN (FRA BOGENS BAGSIDE)

"Reading is fundamental. Og denne bog er skrevet af nogle af Danmarks vigtigste queer forfattere."
- KENNETH COCKWHORE, DJ og kunstner


"Igennem syv år har Queer Jihad bidraget til omstyrtelsen af Den Heteroseksuelle Verdensorden på skægge(de), bevidst provokerende og originale måder. Få efterlever S.C.U.M.-manifestets ”dropping out is not the answer; fucking-up is” så overbevisende som disse utrættelige anti-normativitetskrigere. Heldigt for København, at den fik lov at lægge gader til!"
- LIV ROLF MERTZ, tidligere underviser i queer teori på KUA og medstifter af Enhedslistens Queerudvalg


"Døde fisk følger strømmen, men det gør Queer Jihad bestemt ikke! Denne bog bør læses af alle, der tror, de ikke har brug for en normkritisk vinkel på kønsdebatten - for så har de!"
- ASK ULRICH PETERSEN, forperson i LGBT Ungdom


"Queer Jihad - historier og manifester om queer tankegang og livsstil. Et must read med humoristiske, kunstneriske og aktivistiske indslag fra hoften."
- MISS FISH, medstifter af Dunst, Copenhagen Queer Festival og Warehouse 9


”Hvis du synes, at bøsser selv er ude om at få tæsk, når de ser bøssede ud. Hvis du ikke synes, der er noget galt i, at der kun er hvide hetero-mænd i døren og på scenen til alle festerne. Hvis du ikke kan forstå, hvorfor dine kvindelige venner ikke griner af dine blondinevittigheder. Eller hvis du bare gerne vil vide, hvorfor Den Heteroseksuelle Verdensorden skal udfordres. - Så skal du læse denne bog!”
- ANE KIRK, forfatter og stifter af Netværket for Køn i Pædagogik.


”Queer Jihad er en fuckfinger til den kommercielle og småborgerlige LGBT scene. Mens andre går i Gay Pride, går Queer Jihad på barrikaderne. Når de andre er til efterfest, er Queer Jihad til piratfest. Altid kampklar, malet hen over byens mure. En respirator, der holder byens puls i live og udfordrer det eksisterende. Queer Jihad kigger ikke på. Queer Jihad reagerer - og det har København haft brug for længe.”
- ESBEN WEILE KJÆR, ungrådgiver i Kulturministeriet, skribent og festarrangør


”Queer Jihad hjalp mig med at slutte fred med min heteroseksualitet og se den heteroseksuelle verdensorden som den rigtige fjende.”
- Fra bogens forord af RASMUS POULSEN, musiker, journalist og forfatter


”Queer Jihad er en kamp i sproget uden vindere. Endelig en vold jeg kan forstå!”
- STINE MARIE JACOBSEN, kunstner og performer


"Queer Jihad er den vigtigste anstrengelse i år."
- DJ HVAD, producer og grundlægger af pladeselskabet Syg Nok Records


"Queer Jihad - det var sgu da lige, hvad der manglede!"
- LARS ERIK FRANK, redaktør og skribent


"En milepæl indenfor dansk homo-aktivisme."
- SATAN, grafitti-maler