ROS TIL QUEER JIHAD OG BOGEN (FRA BOGENS BAGSIDE)

"Reading is fundamental. Og denne bog er skrevet af nogle af Danmarks vigtigste queer forfattere."

INFORMATION: "RØVHULLET ER REVOLUTIONENS UDGANGSPUNKT"

"Folkene i Queer Jihad er med på det meste – hård sex, blid sex, lortesex og dobbeltdildoer – men én ting nægter de. De nægter at sutte samfundspik."


MANDFJOLS: QUEER JIHAD ÅBNER ØJNE, SIND OG RØVHULLER

"Queer Jihad holder queerteorien helt nede på jorden og inviterer alle med—ikke kun dem, der allerede har styr på sagerne. De lader akademikerne om det højtflyvende, og fortæller ganske enkelt, at hvis du har et problem med Den Heteroseksuelle Verdensorden ... eller hvis den har et problem med dig, så er du med i klubben."


POLITIKEN: DER ER ERKLÆRET KRIG MOD HETEROERNES VERDENSORDEN

"Hvor ville jeg ønske, at flere turde tænke de tanker. Sætte spørgsmålstegn ved de forventninger i samfundet, der får både mænd og kvinder til at agere som køn frem for mennesker..."


OUT & ABOUT: UDFORDRER DEN HETEROSEKSUELLE VERDENSORDEN

"I Københavns homomiljø fik Queer Jihad hurtigt opmærksomhed på grund af deres ny og mere håndfaste tilgang til hadforbrydelser: De oprettede kurser i selvforsvar og opfordrede til at besvare vold med vold."


I DO ART: SE! DEN HETEROSEKSUELLE VERDENSORDEN GÅR I STYKKER!

"Jeg fandt hurtigt nogle flere ting, gruppen havde udgivet, og blev lynhurtigt inspireret til at arbejde med queer-gadekultur i Aarhus, med samme energi og fandenivoldskhed som Københavnergruppen. Queer Jihad var på mange måder med til at understøtte en kreativ tilgang til skønhed, køn og seksualitet hos mig, som både virkede befriende og udviklende."


PROJEKT ANTIFA: ANMELDER QUEER JIHADS BOG

"Queer Jihad har siden 2005 spillet en meget stor rolle i at få både queer-aktivisme og en række vigtige problematikker omkring undertrykkelse af især seksuelle og kønsmæssige minoriteter længere ud end nogle få snævre cirkler."


PROUD!: HELLIG KRIG MOD HETEROERNE

"Der meget at lære af Queer Jihads nye bog – lige fra selvforsvar for bøsser til graffiti-tips til tøser. Og man vil med garanti få et nyt og spændende ordforråd til at tale om køn og seksualitet med: flexkønnet, biokvinde, røvhulsangst, bare for at nævne et par stykker."


PRIDENEWS: I BEDER SELV OM AT FÅ TÆSK (UDDRAG AF BOGEN)

"I bogen Se! Den heteroseksuelle verdensorden går i stykker! får man et indblik i, hvad der rører sig i de små, lukkede miljøer langt væk fra mainstreamen – og det er hverken kedeligt eller for sarte sjæle!"


MODKRAFT: BØSSEBOG MED EMPOWERMENT OG PROBLEMER

"Queer Jihads bog Se! Den heteroseksuelle verdensorden går i stykker er en af de første danske ikke-akademiske fagbøger om queer-begrebet, og den lander på et tørt sted."